آشپزی آساان خودم پز جدید💥


2867 کاربر

‍ آموزش انواع غذاها🥘فست فود🍕نوشیدنی ها🍻دسر🍨کیک ها🎂و...
تحت حمایت اساتید آشپزی😍
✔️تمام دستورات تست شده و انلاین میبا

🔴به همراه فیلم های آموزش
https://t.me/joinchat/AAAAAEhwJq5C12Juog0hXA

✔پاسخ به تمام سوالات شما👇👇👇آیدی
@Bl65is
@ashpazi_asaannn
{links} {LinksTitle}
{/links}
بازدید امروز : 16
بازدید دیروز : 1
بازدید یک سال : 21
‍ #قارچ_سوخاری @ashpazi_asaannn @ashpazi_asaannn دستور تهيه : 👇 من برای تهیه همیشه از خمیر بنیه استفاده میکنم ✔با این روش یک قارچ سوخاری عالی و کاملا حرفه ای خواهید داشت. ✔از این دستور برای تهیه انواع سوخاریها میتونید استفاده کنید(میگو سوخاری، پیاز سوخاری) 👈من دستور خمیر رو دو برابر کردم چون موادی که میخواستم سوخاری کنم مقدارشون زیاد بود. . مواد لازم خمیر بنیه :👇 سفیده تخم مرغ سرد 2عدد ماءالشعیر(دلستر) ساده(کلاسیک) نصف لیوان شیر نصف لیوان آویشن و پودر سیر مقداری آرد سفید 1 پیمانه جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری ✔در این خمیر به هیچ عنوان نمک اضافه نکنید چون پف خمیر رو از بین میبره. دستور تهيه :👇 سفیده های تخم مرغ رو در کاسه بریزید و با دور تند همزن بزنید تا کاملا سفت و سفید شده و از کاسه نریزید. بعد دلستر و شیر را به همراه آویشن و پودر سیر اضافه و آرام با لیسک فولد کنید. ✔مواظب باشید پف سفیده نخوابد. بعد آرد را در 2 مرحله روی مواد الک و به آرامی فولد کنید. ✔ممکن است کمتر یا بیشتر از یک لیوان آرد نیاز شود بنابراین آرد را به تدریج اضافه کنید و هر زمان به غلظت ماست رسید خمیر آماده ست. در پایان 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید و آرام مخلوط کنید. 👈برای چک کردن غلظت مناسب خمیر بنیه از چنگال استقاده کنید باید رد چنگال روی خمیر بماند. ✔روی ظرف خمیر را با سلفون بپوشانید و برای 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید. . دستور تهيه قارچ سوخاری : 👇 👈قارچ ها را با دستمال حوله ای مرطوب تمیز کنید. ✔به هیچ عنوان با آب نشوئید چون قارچ آب جذب میکنه و بعد از سرخ شدن داخل قارچ حالت آبکی به خودش میگیره 👈در رستورانها از این روش استفاده میکنن. دانه دانه قارچها را در خمیر بنیه فرو ببرید و مقداری پودر سوخاری روی هر کدام بپاشید 👈من از مخلوط پودر سوخاری و پانکو استفاده کردم. ✔پانکو نوعی پودر سوخاری با دانه های درشت مثل خرده نان هست که از سوپر مارکتهای معتبر میتونید تهیه کنید. 👈تاکید میکنم با دست روی قارچها پودر سوخاری بپاشید چون اگه قارچهای آغشته به خمیر را در پودر بیندازید پف خمیر خارج شده و دیگه توی روغن زیاد پف نمیکنه . ✔روغن حتما کاملا داغ و شناور باشه و با حرارت متوسط قارچها را سوخاری کنید. بعد قارچهای سوخاری شده را روی دستمال حوله ای قرار بدید تا روغن اضافی اونها گرفته بشه. من یدونه از قارچها رو فقط توی خمیر زدم و سرخ کردم تا شما پف عالی خمیر رو بتونید ببینید . 💓 براے همه بفرستید 💓 💜مـــــهـربـانـے هـزیـنه اے نـــــدارد 💜 👇👇👇👇👇👇عضویت https://t.me/joinchat/AAAAAEhwJq5C12Juog0hXA @ashpazi_asaannn
ادامه 2018/10/07 15:31 قبلی